Pasta z paluszkami krabowymi

 

Apetycznie wyglądająca… smaczna ….łatwa w przygotowaniu – jest doskonała do kanapek!🙂 W sam raz do pieczywa… do bułeczek …do krakersów …do wafli ryżowych lub kukurydzianych. Może być świetna do faszerowania muszli makaronowych, wytrawnych kruchych babeczek lub zrobienia zawijanych ruloników z szynki.

 

 

Składniki:

  • 100 g paluszków krabowych
  • 3 jajka ugotowane na twardo
  • 2 łyżki pokrojonego szczypiorku
  • łyżka majonezu
  • sól i pieprz

 

Paluszki krabowe, jajka i szczypiorek drobno posiekaj. Wymieszaj z majonezem. Na końcu dopraw solą i pieprzem do smaku.

 

 

 

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *