Tę sałatkę często wcinałam na śniadanie w czasach studenckich. Pomysł wypatrzyłam wtedy na jakiejś stronie internetowej, a później często już pojawiała się w moim jadłospisie😉
Składniki:
- pęczek rzodkiewek
- 3 łyżki siekanego szczypiorku
- 5 jajek ugotowanych na twardo
- 1 łyżka majonezu
- sól i pieprz
![](http://kulinarnesos.com.pl/wp-content/uploads/2017/06/DSC_0034-300x242-1.jpg)
Jajka obłup ze skorupki i pokrój w dużą kostkę. Szczypiorek posiekaj, a rzodkiewkę pokrój w plasterki lub półplasterki. Wszystkie składniki wymieszaj z majonezem. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Dania na obiad…
![](http://kulinarnesos.com.pl/wp-content/uploads/2020/04/Kulki-ziemniaczane-300x240.jpg)
😉😉😉