Sałatka śniadaniowa

 

Tę sałatkę często wcinałam na śniadanie w czasach studenckich. Pomysł wypatrzyłam wtedy na jakiejś stronie internetowej, a później często już pojawiała się w moim jadłospisie😉

 

 

Składniki:

  • pęczek rzodkiewek
  • 3 łyżki siekanego szczypiorku
  • 5 jajek ugotowanych na twardo
  • 1 łyżka majonezu
  • sól i pieprz

Jajka obłup ze skorupki i pokrój w dużą kostkę. Szczypiorek posiekaj, a rzodkiewkę pokrój w plasterki lub półplasterki. Wszystkie składniki wymieszaj z majonezem. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

 

 

😉😉😉

 

 

 

 

2 thoughts on “Lody z arbuza (sorbet)”

    1. Oj tak, są PYCHA???? Tak naprawdę to nic innego, jak mrożone purée z arbuza. Wspaniałe na ochłodę????????

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *